ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία» από την Lloyd’s Awards

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία» από την Lloyd’s Awards

Το βραβείο της «Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία» παρέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σε σχετική ψηφοφορία των βραβείων «Lloyd’s List-Greek Shipping Awards».

Οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, οι Έλληνες εφοπλιστές και τα στελέχη των εταιρειών συναντήθηκαν στο ετήσιο ραντεβού τους, στέλνοντας μήνυμα ότι η Ελληνική Ναυτιλία είναι εδώ και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί κρατώντας τα ηνία του κλάδου.

Το παρών έδωσαν όχι μόνο οι βραβευθέντες αλλά και πολλοί ακόμη επικεφαλής μεγάλων ναυτιλιακών οίκων. Ανάμεσά τους διακρίναμε τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, τον Νίκο Τσάκο, τον Θανάση Μαρτίνο, τον Πέτρο Παππά, τον Παναγιώτη και τα ον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Πόλυ Βάσου Χατζηιωάννου, τον Βίκτορα Ρέστη, τον Χάρη Βαφειά, τον δρ Ιωάννη Κούστα, τον Νικόλα Βενιάμη, την οικογένεια Τσαβλίρη.

” Προσωπικότητα της Χρονιάς στην Ελληνική Ναυτιλία ” ανακηρύχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος μέσα στο 2017 έκανε στη ναυτιλία επενδύσεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια τόσο σε ναυπηγήσεις πλοίων κυρίως υπερδεξαμενόπλοιων VLCC αλλά και σε αγορές πλοίων όπως τα πέντε μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την νοτιοκορεάτικη Hanjin Shipping. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος, συνοδευόμενος από τη μικρή του κόρη και παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε:

«Είμαι περήφανος για τη σύμπτωση να γεννηθώ Έλληνας και να ασχολούμαι με τη Ναυτιλία. Στον ναυτιλιακό κόσμο, μαθαίνει κανείς από την αρχή πώς να αντιμετωπίζει και να ανταγωνίζεται ψηλά κύματα, τεράστιες εταιρείες και πολύ ταλαντούχους, έξυπνους και έμπειρους ανθρώπους.

Επομένως, για να επιτύχει κανείς πραγματικά σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να εργαστεί σκληρά, να αποδίδει, να έχει πίστη και να είναι συνεπείς απέναντι στις απαιτήσεις της βιομηχανίας μας, οι οποίες αυξάνονται σχεδόν καθημερινά. Κατά τη διάρκεια αυτού του υπέροχου και δύσκολου ταξιδιού, μαθαίνει πώς να πολεμά και να είναι νικητής.

Για να τα κατορθώσει αυτά, πρέπει να έχει κανείς τους κατάλληλους συναδέλφους στο πλάι του, άριστα καταρτισμένα πληρώματα και μια οικογένεια που να τον στηρίζει και να στέκεται δίπλα του. Τους ευχαριστώ όλους πολύ για την πίστη και την εμπιστοσύνη τους προς εμένα» και προσέθεσε:

«Η επιτυχία μας στη ναυτιλία, μας επέτρεψε να συνεισφέρουμε σημαντικά και να είμαστε νικητές και σε άλλους τομείς δραστηριότητας: στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου φυσικά, στην Ελλάδα και στην Αγγλία, στα Media και στον αγαπημένο μας Δήμο Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επιτεύγματά μας στην Ναυτιλία μας δίνουν την δύναμη να συνεισφέρουμε ότι καλύτερο στην κοινωνία. Η ανεξαρτησία από οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση -ιδιαίτερα την ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) μας δίνει την ελευθερία να εκφράζουμε τη γνώμη μας και τις απόψεις μας για τη χώρα μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Ο Θεός να ευλογεί τη χώρα μας και όλους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.