ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Banco Santander: Θα προχωρήσει στην εξαγορά των δραστηριοτήτων της Deutsche Bank στην Πολωνία

Banco Santander: Θα προχωρήσει στην εξαγορά των δραστηριοτήτων της Deutsche Bank στην Πολωνία

H εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017 και αναμένει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Η Banco Santander και η πολωνική θυγατρική της, Bank Zachodni, ανακοίνωσαν ότι έχουν συμφωνήσει να αποκτήσουν την Deutsche Bank Polska και την DB Securities SA Poland από τη Deutsche Bank, έναντι 305 εκατ. ευρώ.

Οι δραστηριότητες της Deutsche Bank στην Πολωνία αριθμούν 113 καταστήματα και 1500 υπαλλήλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία των περιουσιακών στοιχείων των μονάδων που εξαγοράζει η Banco Santander ανέρχεται σε 4,4 δισ. δολ, με τα συνολικά δάνεια στα 4,3 δισ. και καταθέσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ.Οπως επισημαίνεται από την Banco Santader η εξαγορά θα ενισχύσει τη θέση BZ WBK ως το τρίτο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Πολωνία, με 6,8 εκατομμύρια πελάτες και μερίδιο αγοράς άνω του 11,7% στα δάνεια και 11% στις καταθέσεις. Επιπλέον, η BZ WBK θα γίνει ο κορυφαίος πάροχος ιδιωτικών τραπεζικών υπηρεσιών στην Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.