ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

20.000 θέσεις εργασίας στη Βρετανία από το πρόγραμμα του F-35

20.000 θέσεις εργασίας στη Βρετανία από το πρόγραμμα του F-35

Τουλάχιστον 20.000 θέσεις εργασίας θα προέλθουν από το πρόγραμμα του F-35 στη Βρετανία για τα επόμενα 30 χρόνια που το αεροσκάφος θα είναι σε παραγωγή και ήδη το πρόγραμμα έχει προσφέρει πολλά δισ. στερλινών στη βρετανική βιομηχανία, ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας.

Ο ίδιος μπήκε στον προσομοιωτή ενός F-35B πραγματοποιώντας απονήωση και προσνήωση στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth.

Πιο συγκεκριμένα ο Βρετανός υπουργός είπε:

«Σήμερα δείξαμε πως επενδύουμε στις ένοπλες δυνάμεις μας και είμαστε βέβαιοι πως έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό και παράλληλα εξασφαλίζουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Το F-35 είναι το πλέον προηγμένο μαχητικό θα μας βοηθήσει στην άμυνά και στην προάσπιση των συμφερόντων μας».

Βέβαια το θέμα των αμυντικών επενδύσεων και των θέσεων εργασίας στη χώρα μας, δεν υφίσταται σαν σκέψη αφού δεν έχει απασχολήσει κανένα. Είναι δε ζήτημα εάν ποτέ γίνει αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.