ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι μετοχές ανακάμπτουν στις διεθνείς αγορές

Οι μετοχές ανακάμπτουν στις διεθνείς αγορές

Σύμφωνα με ανάλυση της Alpha Bank, οι μετοχικές αγορές παρουσιάζουν ανάκαμψη από σήμερα το πρωί μετά τη σημαντική πτώση που κατέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα. Το ενδιαφέρον της αγοράς εστιάζεται την τρέχουσα εβδομάδα στην ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ (14/2).

Ψηφίστηκε την Παρασκευή νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για τη χρηματοδότηση του αμερικανικού δημοσίου και για την αύξηση των δαπανών περίπου 300 δισ. δολάρια για τα επόμενα δύο έτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον προϋπολογισμό προβλέπεται ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας των ΗΠΑ θα διαμορφωθεί το 2019 στο 3,2% και εκτιμάται ότι η απόδοση στη λήξη του 10ετούς κρατικού ομολόγου κατά μέσο όρο θα διαμορφωθεί το τρέχον έτος στο 2,60%.

Οι ανωτέρω υποθέσεις θεωρούνται ιδιαίτερα αισιόδοξες, προκαλώντας ανησυχίες ότι το ύψος του δημοσιονομικού ελλείμματος ενδεχομένως θα διαμορφωθεί υψηλότερα του αναμενόμενου.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα λεπτομέρειες για το σχέδιο αύξησης δαπανών για υποδομές. Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ινστιτούτου NIESR το ΑΕΠ στη Μ. Βρετανία παρουσίασε την περίοδο Νοέμβριος – Ιανουάριος αύξηση κατά 0,5% (δ΄ τρίμηνο: 0,5%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απουσία σημαντικών οικονομικών ανακοινώσεων. Στις ΗΠΑ αναμένεται ο προϋπολογισμός για το μήνα Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.