ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο «προσεχές μέλλον» η επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος Ρώσων ολιγαρχών λέει ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ

Στο «προσεχές μέλλον» η επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος Ρώσων ολιγαρχών λέει ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν δήλωσε σήμερα σε βουλευτές ότι οι κυρώσεις ενάντια σε εύπορους Ρώσους που θα επιβληθούν σε αντίποινα για την ανάμειξη της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Εργαζόμαστε ενεργά για αυτές τις κυρώσεις», δήλωσε ο Μνούτσιν ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Γερουσίας κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης ακρόασης για θέματα προϋπολογισμού. «Θα πρέπει να τις αναμένετε στο εγγύς μέλλον».

Μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου ενέκριναν ? σχεδόν ομόφωνα ? το περασμένο καλοκαίρι νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που επιθυμεί την οικοδόμηση στενότερων σχέσεων με την Μόσχα και είχε εναντιωθεί στο νομοσχέδιο, να το υπέγραφει απροθύμως τον Αύγουστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως το απαιτεί η νομοθεσία, το υπουργείο Οικονομικών στα τέλη Γενάρη έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα Ρώσων ολιγαρχών που έχουν στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, και μπορεί να τιμωρηθούν με κυρώσεις, καθώς και ένα εμπιστευτικό παράρτημα που εστάλη αποκλειστικά στο Κογκρέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.