ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντ. Τραμπ: «Η Κίνα και η ΕΕ είναι κακομαθημένες στο εμπόριο»

Ντ. Τραμπ: «Η Κίνα και η ΕΕ είναι κακομαθημένες στο εμπόριο»

Με δηλώσεις του από το Οβάλ Γραφείο, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, προσγειώνει τις προσδοκίες για μία συμφωνία με την Κίνα στο Εμπόριο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη ότι, η Κίνα έχει «γίνει πολύ κακομαθημένη» στο εμπόριο, καθώς Αμερικανοί και Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν ξεκινήσει το δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων για το εμπόριο.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια εμφάνισής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε για τις συνομιλίες με την Κίνα: «Θα είναι επιτυχημένες; Τείνω να αμφιβάλω».

«Ο λόγος που αμφιβάλλω είναι επειδή η Κίνα έχει γίνει πολύ κακομαθημένη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει πολύ κακομαθημένη. Άλλες χώρες έχουν γίνει πολύ κακομαθημένες, επειδή έπαιρναν πάντα το 100% αυτών που ζητούσαν από τις ΗΠΑ», τόνισε. «Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό πια», είπε σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, έρχονται την ώρα που, στην Ουάσιγκτον, κινεζική αντιπροσωπεία συζητάει το θέμα του εμπορίου με ανώτερους Αμερικανούς αξιωματούχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.