ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πράσινο φως» από το αμερικανικό Υπ. Δικαιοσύνης για την συγχώνευση της γερμανικής Bayer και της Monsanto

«Πράσινο φως» από το αμερικανικό Υπ. Δικαιοσύνης για την συγχώνευση της γερμανικής Bayer και της Monsanto

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε το πράσινο φως για την συγχώνευση των «γιγάντων» στην παγκόσμια αγορά των φαρμάκων και όχι μόνο, της γερμανικής Bayer και της Monsanto.

Ο όρος που έθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για το μεγάλο deal, ήταν η εκ των προτέρων πώληση της περιουσίας που σχετίζεται με αγροτικές παραγωγές, αξίας 9 δισ. δολαρίων.

Συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις. «Το γεωργικό σύστημα της Αμερικής έχει κρίσιμη σημασία για την οικονομία μας, για το σύστημα διατροφής μας και για τον τρόπο ζωής μας», δήλωσε ο Makan Delrahim, επικεφαλής του τμήματος αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας του υπουργείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Αμερικανοί αγρότες και καταναλωτές βασίζονται στον ανταγωνισμό μεταξύ της Bayer και της Monsanto», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.