ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρηματιστήριο Αθηνών: Θετική κίνηση μετά την αναβάθμιση από την Moody’s

Χρηματιστήριο Αθηνών: Θετική κίνηση μετά την αναβάθμιση από την Moody’s

Στο ίδιο απαράλλακτο μοτίβο συνεχίζει η Αθήνα με τον Δείκτη στις 824 μονάδες και τις μετοχές να υπεραποδίδουν εναλλάξ και ανάλογα με τις εταιρικές εξελίξεις. Ισχυρός καταλύτης δεν υπάρχει άλλος παρά μόνο οι εταιρικές εξελίξεις κι αυτές δεν υπάρχουν σ όλες τις μετοχές καθώς πολλές ήδη έχουν υπεραποδώσει.

Θετικά κινούνται οι τραπεζικές μετοχές ύστερα από την αναβάθμιση της οικονομίας από την Μοοdy’s – αν και οι επενδυτές εδώ και καιρό κρίνουν τις τράπεζες βάσει των ενεργειών που πραγματοποιούν στον τομέα των «κόκκινων» δανείων.

Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 823 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Κέρδη 1,53% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας- η οποία κινείται στα 0,332 ευρώ. Άνοδος 0,93% για την μετοχή της Alpha bank στα 2,17 ευρώ. Κέρδη 2,31% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,221 ευρώ. Άνοδος 0,64% για την Εurobank στα 0,939 ευρώ. Με πτώση 2,86% η μετοχή της Μοτορ Οϊλ κινείται στα 18,65 ευρώ – ύστερα από την σημερινή αποκοπή του μερίσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνοδος 1,94% για τα ΕΛ.ΠΕ στα 7,89 ευρώ- εταιρεία που ανακοίνωσε την πρόθεση της να εκδώσει ομολογιακό δάνειο ύψους 200 εκατ. ευρώ. Κέρδη 1,78% για την lamda στα 6,29 ευρώ. Πτώση 1,06% για την Coca- Cola στα 27,11 ευρώ. Κέρδη 1,33% για τον ΟΠΑπ στα 9,93 ευρώ. Οριακά κέρδη για τον ΟΤΕ στα 10,81 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών κινείται στα 8,6 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.