ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χρηματιστήριο: Χαμηλός ο τζίρος – Μικρή πτώση του δείκτη

Χρηματιστήριο: Χαμηλός ο τζίρος – Μικρή πτώση του δείκτη

Με ήπιες διακυμάνσεις, στην περιοχή των 820 μονάδων, κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε ο τζίρος.

Την ίδια ώρα, στην αγορά ομολόγων παρατηρήθηκε ισχυρό ράλι στα 2ετή ομόλογα, η απόδοση του οποίου προσέγγισε τα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο 2010, ενώ η απόδοση των 10ετών ομολόγων βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Δεκέμβριο του 2009, στον απόηχο της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody΄s.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 819,09 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,17%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 827,52 μονάδες (+0,85%) και κατώτερη στις 818,83 μονάδες (-0,21%).

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 58,601 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν78.464.561 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,31%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,37%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Viohalco (+7,41% στα 2,61 ευρώ), της Ελλάκτωρ (+3,70% στα 1,40 ευρώ), των ΕΛΠΕ (+2,84% στα 7,96 ευρώ), της Folli Follie (+2,32% στα 21,18 ευρώ) και της ΕΧΑΕ (+1,42% στα 5,73 ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.