Στην Αθήνα επιστρέφουν σήμερα οι θεσμοί… με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης ανά χείρας

Στην Αθήνα επιστρέφουν σήμερα οι θεσμοί… με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης ανά χείρας

Με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν εντός του καλοκαιριού επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα, Τετάρτη, η τρόικα και συγκεκριμένα οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους των θεσμών.

Η επίσκεψη γίνεται με την ευκαιρία συνεδρίου του Economist, σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής, με τίτλο «Η Ευρώπη ξεμπερδεύεται, η Ελλάδα σταθεροποιείται».

Οι κύριοι Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Φραντσέσκο Νρούντι (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαριόλι (ESM) θα συμμετέχουν σε μια από τις πρώτες συνεδρίες του συνεδρίου μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Oικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη. Αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τη νέα λίστα υποχρεώσεων της χώρας, μέχρι και την εκκίνηση της τρίτης αξιολόγησης, η οποία τοποθετείται χρονικά τον Οκτώβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, εξ αποστάσεως -μέσω τηλεδιάσκεψης δηλαλή- θα συμμετάσχει και η επικεφαλής της ομάδα του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, σε ένα εξίσου ενδιαφέρον θέμα που αφορά την εξέλιξη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος έναν χρόνο μετά το περσινό συνέδριο του Economist τον Ιούνιο του 2016 και μετά το τέλος της πρώτης αξιολόγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.