ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΔΟΛ: Μόνο από το διαδίκτυο και το «Αργος» θα βγάλει λεφτά ο Μαρινάκης – Ολα τα άλλα Μέσα θα είναι μόνιμα… «μέσα»!

ΔΟΛ: Μόνο από το διαδίκτυο και το «Αργος» θα βγάλει λεφτά ο Μαρινάκης – Ολα τα άλλα Μέσα θα είναι μόνιμα… «μέσα»!

Οριστικά στον Ε.Μαρινάκη πέρασε ο ΔΟΛ και οι τίτλοι που ελέγχει καθώς και οι συμμετοχές του στην εκτυπωτική εταιρεία «Ιρις» και στο πρακτορείο διανομής «Αργος» με απόφαση του Πρωτοδικείου.

Τι απ’όλα αυτά που πήρε αντί 22,9 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου, θα του αφήσουν σίγουρο κέρδος (άμεσο, επιχειρηματικό, όχι έμμεσο ως μοχλός πίεσης…); Μόνο οι ιστοσελίδες in.gr, vima.gr, και tanea.gr και η συμμετοχή του στο «Αργος», ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί που παρά την κατάρρευση των κυκλοφοριών, επεκτάθηκε εγκαίρως και στον χώρο της διανομής καταναλωτικών προϊόντων.

Ολα τα άλλα, εφημερίδες, τυπογραφείο, ραδιόφωνο και MEGA έχουν “κλειδωμένες” μόνιμες ζημιές, όπως όλα τα Μέσα που “έχασαν το τρένο” από το ίντερνετ. Το μάθημα που πήρε από τα “Παραπολιτικά” και την “Ελευθερία του Τύπου” πρέπει να έχει κάνει σοφότερο τον Μαρινάκη.

Μόνο το ίντερνετ και τα διαδικτυακά Μέσα μπορούν να είναι σίγουρα κερδοφόρα σήμερα, αν έχουν αναγνώστες, βέβαια. Χαμηλό κόστος και διαρκώς αυξανόμενη διαφήμιση.

Και όλο το «δυναμικό» κοινό, που λένε και οι διαφημιστές, μόνο αυτά διαβάζει. Από 18 μέχρι 55 ετών. Μετά τα 55 χρόνια τους, απλά δεν ξοδεύουν για τον εαυτό τους οι άνθρωποι λένε οι μελέτες. Κανένα… τσαγάκι και χαρτζηλίκι στα εγγόνια, ειδικά σήμερα.

Γι αυτό και τα διαδικτυακά μέσα του ΔΟΛ είναι τα μόνα σίγουρα κερδοφόρα μελλοντικά, έστω και αν σήμερα λόγω της παρακμής του ΔΟΛ “δεν υπάρχουν” ως σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πλειοδοτήσει κατά τον πλειστηριασμό για τον ΔΟΛ, προσφέροντας 22.892.600 ευρώ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την προσφορά του, πήρε στην κατοχή του τα παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* To 22,11% των μετοχών του Mega
* Τις εφημερίδες «Βήμα» και «Τα Νέα».
* Τις ιστοσελίδες in.gr, vima.gr, και tanea.gr
* Τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM
* To 50% των μετοχών της εκτυπωτικής «Ιρις»
* Το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής «Αργος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.