ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ναυτεμπορική προχώρησε σε συμφωνία με τη Εurobank για το ληξιπρόθεσμο δάνειο

Η Ναυτεμπορική προχώρησε σε συμφωνία με τη Εurobank για το ληξιπρόθεσμο δάνειο

Σε συμφωνία με την Eurobank για το ληξιπρόθεσμο δάνειο των 6,5 εκατ. ευρώ που είχε κάνει απαιτητό η τράπεζα, προχώρησε η Ναυτεμπορική.

Υπεγράφη από την εταιρεία Ναυτεμπορική-Π.Αθανασιάδης & ΣΙΑ ΑΕ και την πιστώτρια τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ συμφωνία αναστολής (standstill agreement) κατά τους όρους της οποίας η τράπεζα, σε συνδυασμό με τα μέτρα και εξασφαλίσεις που έχει ήδη λάβει, ανέλαβε την υποχρέωση να μην αξιώσει την εξόφληση των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών της και να μην προβεί σε πράξεις αναγκαστικής εκτελέσεως ή λήψη άλλων παρεμφερών μέτρων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία δεσμεύθηκε να παραδώσει στην τράπεζα επιχειρηματικό σχέδιο και πλάνο λειτουργικής αναδιάρθρωσης που θα εκπονήσει ανεξάρτητη και αναγνωρισμένου κύρους συμβουλευτική εταιρεία, στην οποία έχει ήδη προσφύγει η εταιρεία, με άμεσο και κύριο σκοπό την κεφαλαιακή της ενίσχυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.