ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΥΠΕΣ: Ενίσχυση 230.000 ευρώ στον Δήμο Ωρωπού για έργα υποδομής

ΥΠΕΣ: Ενίσχυση 230.000 ευρώ στον Δήμο Ωρωπού για έργα υποδομής

Οικονομική ενίσχυση 230.000 ευρώ ενέκρινε εκτάκτως ο υπουργός Εσωτερικών, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης για την υλοποίηση των μέτρων με σκοπό την προστασία των πολιτών και του δάσους στις πυρόπληκτες περιοχές για τον Δήμο Ωρωπού…

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 230.000 ευρώ, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, για τον Δήμο Ωρωπού, ο οποίος επλήγη από την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

Το ποσό προορίζεται για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής και ειδικότερα για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χορήγηση της βοήθειας αποτελεί μέρος των δεσμεύσεων της κυβέρνησης, όπως διατυπώθηκαν σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, την περασμένη εβδομάδα, για την υλοποίηση μέτρων προστασίας πολιτών και φυσικού περιβάλλοντος στις πυρόπληκτες εκτάσεις της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.