ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σημαντική μείωση κατέγραψε το μισθολογικό κόστος για τις επιχειρήσεις θυμίζοντας επίπεδα του 2015

Σημαντική μείωση κατέγραψε το μισθολογικό κόστος για τις επιχειρήσεις θυμίζοντας επίπεδα του 2015

Σημαντική μείωση κατέγραψε το μισθολογικό κόστος για τις επιχειρήσεις στο γ’ τρίμηνο σε σχέση με πέρυσι σε μία περίοδο μάλιστα κατά την οποία η απασχόληση στη χώρα μας κορυφώνεται.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ ο σχετικός δείκτης Μισθολογικού Κόστους χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών) μειώθηκε κατά 1,3% σε σχέση με το γ’ τρίμηνο του 2016, όταν και είχε σημειώσει τότε ετήσια αύξηση 1,3%. Κοινώς το μισθολογικό κόστος επέστρεψε στα επίπεδα που ήταν το 2015.

misthologiko kostos

Ο δείκτης με εποχική διόρθωση (αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών) μειώθηκε από πέρυσι κατά 0,7% έναντι αύξησης 1%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δείκτης με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών (αλλά χωρίς εποχική διόρθωση) μειώθηκε κατά 1,8% από πέρυσι έναντι μείωσης 0,2% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.