Κέρδη στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 767,57 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Κέρδη στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στις 767,57 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Πολύ κοντά από το κρίσιμο επίπεδο των 770 μονάδων έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,38% στις 767,57 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 749,64 μονάδων (-0,02%) και 769,36 μον. (+2,61%). Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 116 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 96 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 9,6 εκατ. τεμάχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με κέρδη 2,35%, στις 2.003,53 μονάδες, ενώ στο +2,14% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.116,64 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με άνοδο 6,79% στις 838,39 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.