Αναβλήθηκε η μεταβίβαση του ΟΛΘ- Νέα ημερομηνία

Αναβλήθηκε η μεταβίβαση του ΟΛΘ- Νέα ημερομηνία

Η υπογραφή της μεταβίβασης του ΟΛΘ αναβλήθηκε για τις 21 Δεκεμβρίου 2017, λόγω του ότι η ρωσική τράπεζα Promsvyazbank, εκδότης της εγγυητικής επιστολής τέθηκε σήμερα υπό καθεστώς προσωρινής διαχείρισης.

Αναβολή για τις 21 Δεκεμβρίου έλαβε η υπογραφή της μεταβίβασης του 67% των μετοχών του ΟΛΘ προς την κοινοπραξία DieP – CMA – Belterra, καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, ο εκδότης της εγγυητικής επιστολής της συναλλαγής ( τράπεζα Promsvyazbank) με απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας τέθηκε σήμερα υπό καθεστώς προσωρινής διαχείρισης. Κατόπιν τούτου όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, η υπογραφή της μεταβίβασης αναβλήθηκε για τις 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι η κοινοπραξία Deutsche Investment ( Diep ) 50% , η Γαλλική Cma ( 35% ) και η Beklterra ( 15%) του ομογενή κ. Ιβάν Σαββίδη προσέφερε 231 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 67% των μετοχών. Προ ημερών , επίσης, ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Παιατ είχε αφήσει αιχμές για την προέλευση των χρημάτων ενός από τους μετόχους της κοινοπραξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.