Και ξαφνικά αυξήσεις μισθών στους συμβασιούχους της ΔΕΗ

Και ξαφνικά αυξήσεις μισθών στους συμβασιούχους της ΔΕΗ

Εκεί που όλοι φωνάζουν για το «κούρεμα» σε μισθούς, συντάξεις και κάθε λογής αποδοχών που απορρέουν από το Δημόσιο, ήρθαν οι αιφνιδιαστικές αυξήσεις των αποδοχών των συμβασιούχων της ΔΕΗ για να χαλάσουν την… εικόνα.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, όσοι εκ των εργαζόμενων προσλήφθηκαν από τον Μάιο του 2017 θα λάβουν αναδρομικά 30 ευρώ για έκαστο των μηνών απασχόλησής τους έως 31.12.2017.

Σύμφωνα με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ «στο μέτρο των υφιστάμενων δυνατοτήτων, ως έμπρακτη αναγνώριση του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου οκτάμηνης διάρκειας», αποφασίστηκε αναπροσαρμογή των μηνιαίων αποδοχών.

Οι αυξήσεις έχουν εξής:

Oι προσλαμβανόμενοι, από 1.1.2018, σε θέσεις:

Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα λαμβάνουν μηνιαίο μισθό (μικτά) 700 ευρώ, αντί 644,69 ευρώ

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εκτός τεχνιτών) 750 ευρώ, αντί 685,71 ευρώ

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (τεχνιτών) 800 ευρώ, αντί 750,18 ευρώ

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 850 ευρώ, αντί 791,21 ευρώ

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης 900 ευρώ αντί 826,37 ευρώ και

Διπλωματούχων Μηχανικών ΠΕ 1050 ευρώ αντί 949,45 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα λοιπά (επιδόματα εορτών – αδείας, προσαυξήσεις λόγω προϋπηρεσίας) εφαρμόζονται οι διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.