ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Σεντένο: «Σημαντικό να αποδώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση το αίσθημα ιδιοκτησίας για το μέλλον τους»

Μ. Σεντένο: «Σημαντικό να αποδώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση το αίσθημα ιδιοκτησίας για το μέλλον τους»

Για εκλογές στην Ελλάδα και την επόμενη κυβέρνηση μίλησε ο Μάριο Σεντένο, που χαρακτήρισε στοίχημα την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα το καλοκαίρι.

«Είναι ένα στοίχημα, το οποίο αισθανόμαστε ότι θα πετύχει», απάντησε ο επικεφαλής του Eurogroup στο Euronews, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα μπορεί να βγει από τα μνημόνια το καλοκαίρι.

«Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να αποδώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση, τις ελληνικές αρχές και την κοινωνία το αίσθημα ιδιοκτησίας για το μέλλον τους. Δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό καθώς διερχόμαστε μία μετάβαση μεταξύ πολιτικών και εκλογικών κύκλων στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πορτογάλος.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι η επόμενη κυβέρνηση θα διατηρήσει αυτό το αίσθημα ιδιοκτησίας της όλης διαδικασίας. Γιατί είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία», κατέληξε ο Σεντένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: euronews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.