ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μειώθηκε η εγγεγραμμένη ανεργία το Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο

Μειώθηκε η εγγεγραμμένη ανεργία το Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο

Μειωμένη κατά 0,51% ήταν η εγγεγραμμένη ανεργία το Φεβρουάριο του 2018 σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018 σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα,το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων (αναζητούντων εργασία) στο μητρώο του ΟΑΕΔ το Φεβρουάριο του ήταν 898.692 άτομα έναντι 903.303 τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αυτά, το 55,80% είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο η και περισσότερο από ένα χρόνο ενώ πάλι τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες σε ποσοστό 62,11%. Σχεδόν το 63%, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, είναι μεταξύ 30 και 54 ετών ενώ το 78% περίπου είναι υποχρεωτικής ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης,το 90,49% είναι Έλληνες υπήκοοι. Λιγότεροι κατά 3,51% είναι και οι λοιποί εγγεγραμμένοι (μη αναζητούντες εργασία) ενώ οι επιδοτούμενοι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 12,06% ανερχόμενοι συνολικά σε 191.776 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.