ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bloomberg: «Στο Eurogroup στη Σόφια θα συζητηθεί η ρήτρα ανάπτυξης του ελληνικού χρέους»

Bloomberg: «Στο Eurogroup στη Σόφια θα συζητηθεί η ρήτρα ανάπτυξης του ελληνικού χρέους»

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg «στο Eurogroup στη Σόφια θα συζητηθεί η ρήτρα ανάπτυξης του ελληνικού χρέους και οι δανειστές θέλουν να έχουν τις αναλύσεις για το χρέος τον Μάιο» δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος στις Βρυξέλλες.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης που θα συναντηθούν την Παρασκευή στη Σόφια πρόκειται να ενημερωθούν από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, για την πορεία της 4ης αξιολόγησης του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης και των 88 προαπαιτούμενων, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου αξιωματούχου της Ε.Ε. σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Τσακαλώτος θα παρουσιάσει την στρατηγική της χώρας για την ανάπτυξη μετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης, η οποία συγκαταλέγεται στα προαπαιτούμενα που υπολείπονται για την αξιολόγηση.

Οι προαπαιτούμενες ενέργειες που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της τελευταίας δόσης, αφορούν κυρίως σε ζητήματα ενέργειας και ιδιωτικοποιήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπουργοί της Ευρωζώνης πρόκειται επίσης να ενημερωθούν για τον μηχανισμό που συνδέει τις μελλοντικές αποπληρωμές του ελληνικού χρέους με την ανάπτυξη και ενδέχεται να υπάρξει συζήτηση σχετικά με την ενεργοποίηση του αδρανούς προγράμματος του ΔΝΤ για την Ελλάδα, το οποίο θα είναι προκαταρκτικό καθώς οι αποφάσεις αναμένονται τον Μάιο ή τον Ιούνιο, τονίζει το Bloomberg.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.