ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωπαϊκή διάκριση για την ΕΥ Ελλάδος

Ευρωπαϊκή διάκριση για την ΕΥ Ελλάδος

Στην κορυφή των φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά η ΕΥ Ελλάδος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Το διεθνούς φήμης, φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για ένατη χρονιά, το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year», για την παροχή υψηλού επιπέδου φορολογικών υπηρεσιών, κατόπιν αξιολόγησης ελεγκτικών και συμβουλευτικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ΕΥ βρέθηκε και στην κορυφή των φορολογικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, κατακτώντας το βραβείο «European Transfer Pricing Firm of the Year». Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το 2005, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στις 17 Μαΐου 2018.

«Η διάκριση αυτή της ΕΥ Ελλάδος για ένατη χρονιά τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί, όχι μόνο τιμή για εμάς, αλλά και απτή απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε. Σε μία χρονική περίοδο που οι επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με τις διαρκείς αλλαγές στο ρυθμιστικό περιβάλλον, τη δυσμένεια της οικονομικής κρίσης, αλλά και τον πέλεκυ των υψηλών προστίμων, η ΕΥ Ελλάδος συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα τους, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων» σχολίασε ο Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε δε πως «δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ σήμερα χωρίς τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των ανθρώπων μας. Εκείνοι είναι που δίνουν καθημερινά μάχη για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις, εξασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας. Για εμάς, κάθε βράβευση αποτελεί αναγνώριση της σκληρής μας δουλειάς, αλλά και το κίνητρο για να θέσουμε τον πήχη ακόμα υψηλότερα για την επόμενη χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.