ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το πρώτο e-loan στην Ελλάδα είναι γεγονός – Το ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Το πρώτο  e-loan στην Ελλάδα είναι γεγονός – Το ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Το πρώτο «ηλεκτρονικό» δάνειο στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για το e- loan bywinbank. Το νέο προϊόν εισάγει την ηλεκτρονική τραπεζική στη χορήγηση καταναλωτικών δανείων με απλές και άμεσες διαδικασίες, οι οποίες δεν καθιστούν απαραίτητη την παρουσία του πελάτη στην τράπεζα.

Με το e-loan ο πελάτης καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.

Το e-loan προσφέρεται και διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω της winbank, με ανταγωνιστικά προϊοντικά χαρακτηριστικά και δώρο 20.000 yellows με την εκταμίευσή του στα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Πειραιώς τονίζει ότι παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη στρατηγική κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της και με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προσφέρει στους πελάτες ψηφιακές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.