ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Ρωσία «ξεφορτώνεται» τα αμερικανικά ομόλογα!

Η Ρωσία «ξεφορτώνεται» τα αμερικανικά ομόλογα!

Η Ρωσία δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στην κατάταξη των ξένων κρατών που διακρατούν σημαντικό μέρος των δεκαετών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη (17/7) από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Το Μάιο, η Μόσχα διακρατούσε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 14,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατά συνέπεια δεν συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των 33 μεγαλύτερων κατόχων του δημοσίου χρέους των ΗΠΑ, τον οποίο δίνει στη δημοσιότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

Τον Απρίλιο, η Ρωσική Ομοσπονδία βρισκόταν σε αυτόν τον κατάλογο και φιγουράριζε στην 22η θέση, καθώς διακρατούσε αμερικανικά ομόλογα αξίας 48,7 δισ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μάρτιο, η Μόσχα βρισκόταν στη 16η θέση της κατάταξης αυτής, με αμερικανικά κρατικά ομόλογα αξίας 96,05 δισ. δολαρίων στα ταμεία της. Ενώ από τον Απρίλιο ως τον Δεκέμβριο του 2017, το ρωσικό κράτος διακρατούσε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου ύψους 100 και πλέον δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.