Επίδομα 1.200 ευρώ στους πυρόπληκτους για ίντερνετ και τηλέφωνο

Επίδομα 1.200 ευρώ στους πυρόπληκτους για ίντερνετ και τηλέφωνο

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, αποφάσισε να ενισχύσει τους πυρόπληκτους με επίδομα 1200 ευρώ για τη κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών.

Το ποσό αυτό αφορά στην κάλυψη αναγκών για υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας καθώς και υπηρεσίες διαδικτύου

Δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, σχετικά με την χρηματική ενίσχυση για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των πληγέντων των πυρκαγιών.

Η χρηματική ενίσχυση προς τους δικαιούχους ανέρχεται στα χίλια διακόσια ευρώ (1.200 ευρώ) ανά κατοικία, ποσό το οποίο καταβάλλεται εφάπαξ και αφορά στην κάλυψη αναγκών για υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες ευρυζωνικής σύνδεσης τους στο διαδίκτυο.

Η καταβολή του ποσού στους δικαιούχους θα γίνεται με την έκδοση κοινού τακτικού χρηματικού εντάλματος με την εφάπαξ έκτακτη ενίσχυση από τη Δ/νση Οικονομικής Διαχείρισης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ισόποση πίστωση των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σύνολο της δαπάνης δεν προκαλεί επιβάρυνση στον προϋπολογισμό, καθώς θα καλυφθεί από το αδιάθετο αποθεματικό των οικονομικών διαχειρίσεων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για τις ανάγκες της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του έτους 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.