ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΡΓΟΣΕ: Απέρριψε την τρίτη προσφυγή για το Ψαθόπυργος – Ρίο

ΕΡΓΟΣΕ: Απέρριψε την τρίτη προσφυγή για το Ψαθόπυργος – Ρίο

Η ΕΡΓΟΣΕ απέρριψε την τρίτη προσφυγή για το Ψαθόπυργος – Ρίο στο οποίο εδω και τρία χρόνια δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες..

Ούτε οι αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι ικανές να σταματήσουν τον κατήφορο στα έργα του σιδηροδρόμου με αποκορύφωμα όλων την εργολαβία Ψαθόπυργος-Ρίο, με την οποία θα μπει στις ράγες ο σιδηροδρομικός άξονας Αθήνα-Πάτρα.

Χθες, Δευτέρα, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ αποφάσισε να απορρίψει την τρίτη προδικαστική προσφυγή της Πόρτο Καρράς εναντίον του έργου, η οποία με διάφορα νομικά τερτίπια εμποδίζει σχεδόν επί μία τριετία την υπογραφή της σύμβασης με την ιταλική GD Infrastrutture Srl, πίσω από την οποία φέρεται να κινεί τα νήματα η Μηχανική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς όμως δεν τολμά να πει με βεβαιότητα ότι με τον τρόπο αυτό ξεμπλοκάρει η υπογραφή της σύμβασης και ότι θα ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή του έργο συνολικού ύψους 174 εκατ. ευρώ. Η αντίπαλη κοινοπραξία έχει περιθώριο δέκα ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης της ΕΡΓΟΣΕ για να κινηθεί εναντίον της, όταν το πλαίσιο χρηματοδότησης του έργου είναι ασφυκτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.