Σε απεργία την Κυριακή οι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εμπορίου

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) αποφάσισε, 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο για την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.

Η Ομοσπονδία αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Στις 14 Γενάρη, για μία ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες. Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από τρεις συνεχόμενες Κυριακές τον Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν. 4177/13), την οποία η κυβέρνηση άφησε άθικτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΙΥΕ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία του κλάδου, την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 και στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις των σωματείων και των Εργατικών Κέντρων, με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές μας! Νομοθετική Κατοχύρωση της Κυριακής-αργίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.