Συλλαλητήριο από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για τις λιγνιτικές μονάδες

Συλλαλητήριο από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για τις λιγνιτικές μονάδες

Μετά την ανακοίνωση του Σταθάκη, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ θα πραγματοποιήσουν παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Φλώρινα.

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο παλλαϊκού συλλαλητηρίου που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην κεντρική πλατεία της πόλης για το ξεπούλημα τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων όπως συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές στα πλαίσια της τεχνικής συμφωνίας που ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Παράλληλα θα ακολουθήσει και δεύτερο παρόμοιο συλλαλητήριο στη Μεγαλόπολη την Τετάρτη.
«Αν ήταν για να κερδίσουν οι καταναλωτές θα ήμασταν σύμφωνοι. Είναι σίγουρο, όμως, ότι αυτό δεν θα συμβεί αλλά θα υπάρξουν και απολύσεις. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το προσωπικό, θα τα δούμε όλα στο νόμο αποτυπωμένα» είπε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Όπως είπε «η Κοζάνη και η Πτολεμαία που θερμαίνεται μόνο από την τηλεθέρμανση, αυτές τις ημέρες δεν θα έχει αυτή τη δυνατότητα εάν φύγουν αυτές οι μονάδες από τη ΔΕΗ».

«Γιατί να αλλάξει ιδιοκτήτη η ΔΕΗ; Ποιος θα κερδίσει τι;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Διαβεβαίωσε πάντως ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα κατέβουν οι διακόπτες αιφνιδιάζοντας τους πολίτες» ενώ προανήγγειλε «σκληρή μάχη όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή».

Χαρακτήρισε, τέλος, «καλοδεχούμενη» τη στήριξη της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης «αρκεί» όπως είπε «οι βουλευτές αυτοί να μην ψηφίσουν τελικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.