ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκινά τις διακοπές ρεύματος στην Κρήτη

Ο  ΔΕΔΔΗΕ ξεκινά τις διακοπές ρεύματος στην Κρήτη

Για διακοπές ρεύματος λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αλλά και της… άπνοιας(!) προειδοποιούσε τους καταναλωτές της Κρήτης ο ΔΕΔΔΗΕ, με ανακοίνωσή που εξέδωσε τη Δευτέρα 23 Απρίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σχετική ανακοίνωση το ενδεχόμενο «εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης πολύ περιορισμένης έκτασης (…) με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή» αποδίδετε αφενός στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ, αφετέρου στην… «άπνοια που έχει οδηγήσει σε μηδενισμό της παραγόμενης αιολικής ενέργειας».«Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος», κατάληγε η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.