ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρωσία «διευκολύνει» οικονομικά τη Τουρκία για το φ.α.: Και έκπτωση και επιδότηση!

Η Ρωσία «διευκολύνει» οικονομικά τη Τουρκία για το φ.α.: Και έκπτωση και επιδότηση!

Όπως αναφέρει η τουρκική Hurriyet οι αναθερμασμένες σχέσεις ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία επιβεβαιώνονται με την «αναδρομική συμφωνία για 10,25% έκπτωση στο φυσικό αέριο που η Άγκυρα αγοράζει από τη Μόσχα».

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση είπε «μετά από συνομιλίες, φτάσαμε σε συμφωνία για έκπτωση 10,25% στο φυσικό αέριο που παίρνουμε, καλύπτοντας τα έτη 2015 και 2016».

To πολύ ενδιαφέρον αυτής της συμφωνίας είναι πως 1 δισεκατομμύριο δολάρια θα δοθούν στην Τουρκία για κάλυψη της έκπτωσης των δύο ετών. Αυτό σημαίνει πως ο Ερντογάν θα έχει άμεσα στην διάθεσή του 1 δις δολάρια για την άμεση κάλυψη των προεκλογικών υποσχέσεών του, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να πληρώσει τις υποσχεμένες αυξήσεις επιδομάτων πριν τις εκλογές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοσίευμα κλείνει με την επισήμανση πως η Tουρκία είναι ο δεύτερος καλύτερος πελάτης της Ρωσίας, μετά τη Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.