ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αερομαχία» αετού με drone – Ποιος θα κερδίσει; (βίντεο)

«Αερομαχία» αετού με drone – Ποιος θα κερδίσει; (βίντεο)

Μία απρόσμενη μάχη κατέγραψε η κάμερα ενός drone.

Το εν λόγω drone «παραβίασε» τον εναέριο χώρο ενός αετού στην Αυστραλία, με το αρπακτικό πτηνό να δίνει την απάντησή του.

Ο αετός «κατέρριψε» το μη επανδρωμένο μικρό ελικόπτερο το οποίο πετούσε κοντά του, με το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του drone να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όπως διευκρινίζει ο ιδιοκτήτης του drone, ο αετός δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και συνέχισε αμέριμνος τις πτήσεις του.

Όσο για το drone, χρειάζεται να επισκευαστεί πριν πετάξει και πάλι στον ουρανό, με τον ιδιοκτήτη του να εξηγεί πως δεν πρόκειται να το «σηκώσει» ξανά σε περιοχή που «συχνάζουν» αετοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.