Σπάνια τίγρης «πιάστηκε» στην κάμερα! (βίντεο)

Σπάνια τίγρης «πιάστηκε» στην κάμερα! (βίντεο)

Ο φωτορεπόρτερ Emmanuel Rondeau βρέθηκε σε αποστολή του WWF στα καταπράσινα δάση του Μπουτάν, περνώντας έναν και πλέον μήνα στην άγρια φύση.

Με στημένες τις φωτογραφικές του μηχανές και τις κάμερες περίμενε υπομονετικά να απαθανατίσει στον φακό του μια σπάνια τίγρη που ζει εκεί, είδος, μάλιστα, που απειλείται με εξαφάνιση.

Οι μέρες περνούσαν χωρίς αποτέλεσμα και η απογοήτευση τόσο του ίδιου όσο και της υπόλοιπης ομάδας ήταν μεγάλη μέχρι που είδαν τις τίγρη στις λήψεις τους.

Μάλιστα, η εν λόγω φωτογραφία είναι η πρώτη εικόνα υψηλής ανάλυσης μιας άγριας τίγρης να περιπλανιέται στα δάση του Μπουτάν. Το WWF και η κυβέρνηση του Μπουτάν συνεργάζονται για να δημιουργήσουν προστατευμένους άξονες για τις τίγρεις και να αναπτύξουν μια “Εθνική στρατηγική μηδενικής λαθροθηρίας”. Μέσω της αυξημένης περιπολίας και παρακολούθησης των δασών, ελπίζουν να εξαλείψουν εντελώς τη λαθροθηρία των τίγρεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.