ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουρακοτάγκος βλέπει γυναίκα με εγκαύματα -Δείτε την συγκινητική του αντίδραση (βίντεο)

Ουρακοτάγκος βλέπει γυναίκα με εγκαύματα -Δείτε την συγκινητική του αντίδραση (βίντεο)

Γυναίκα επισκέφτηκε ζωολογικό πάρκο και έμεινε έκπληκτη όταν ουρακοτάγκος έδειξε τόσο ενδιαφέρον για τα εγκαύματά της. Δείτε στο βίντεο την γλυκιά αντίδρασή του.

Στο ζωολογικό πάρκο της Ιντιάνα, όταν ο Jason Costello και η σύζυγός του Darci Miller επισκέφτηκαν τους ουρακοτάγκους, ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι απρόσμενο. Η Darci λόγω ενός ατυχήματος, φέρει εγκαύματα στο δεξί μέρος του σώματός της. Από τον Rocky τον ουρακοτάγκο αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητο…

Ο Rocky φαίνεται στο βίντεο περίεργος να δει τι κρύβεται κάτω από τις γάζες και τα τραυμαπλαστ. Στην αρχή, χρησιμοποιεί τα άκρα του για να της κάνει σήμα ότι θέλει να δει τα εγκαύματά της και ύστερα την κοιτά με τρυφερότητα, προσπαθώντας να της δείξει την ευαισθησία του για αυτά.

Ουρακοτάγκος ονομάζεται το μόνο μέλος του γένους των μεγάλων πιθήκων που ζει σήμερα στην Ασία. Αποτελεί ένα από τα πιο ευφυή πρωτεύοντα και είναι ικανό στην χρήση περίπλοκων εργαλείων. Η λέξη «ουρακοτάγκος» προέρχεται από τις λέξεις «orang» (άνθρωπος) και «(h)utan», δηλαδή, «ο άνθρωπος των δασών».

Δείτε την συγκινητική αντίδρασή του στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.