ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Σπάνια λευκή άλκη στη Σουηδία

Βίντεο: Σπάνια λευκή άλκη στη Σουηδία

Ο φακός κατέγραψε σπάνια λευκή άλκη στη Σουηδία. Δείτε το βίντεο…

Ο Hans Nilsson «κυνηγούσε» επί τρία χρόνια μια σπάνια λευκή άλκη- είδος ελαφιού- στην πόλη Eda στη δυτική Σουηδία. Την περασμένη εβδομάδα στάθηκε τυχερός και ο δρόμος του διασταυρώθηκε και μάλιστα δύο συνεχόμενες ημέρες, με το υπέροχο ολόλευκο ζώο.

Την πρώτη φορά που το αντίκρισε, ο Nilsson έμεινε έκπληκτος. Τη δεύτερη όμως ήταν έτοιμος. Έβγαλε αμέσως την κάμερά του και το κατέγραψε να περνά ανέμελο. «Ήταν μια συνάντηση εμπειρία, να βλέπει κανείς ένα τέτοιο ζώο από κοντά» δήλωσε ο ίδιος σε σουηδική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η δεύτερη φορά που ένα τέτοιο τετ-α-τετ συμβαίνει και γίνεται viral το φετινό καλοκαίρι στη Σουηδία. Στην πόλη Munkeda, και πάλι στη δυτική Σουηδία, η Jessica Hemlin φωτογράφησε μια λευκή άλκη που έμπαινε τακτικά στον κήπο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Σουηδία εκτιμάται πως ζουν περίπου 400.000 τέτοια ελάφια, εκ των οποίων περίπου εκατό είναι κυρίως λευκού χρώματος, σύμφωνα με το BBC. Το χρώμα κάποιων αποδίδεται στον αλφισμό. άλλα όμως έχουν αυτό το χρώμα εξαιτίας ενός γονιδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.