Σκληρό βίντεο: Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και προσπαθεί να τη βγάλει από μέσα του (φωτό, βίντεο)

Σκληρό βίντεο: Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και προσπαθεί να τη βγάλει από μέσα του (φωτό, βίντεο)

[Αρχικό κείμενο 07:24] Μπροστά σε ασύλληπτες εικόνες βρέθηκαν μια οικογενεία και γείτονες.

Η οικογένεια από το Πάθουμ Θάνι, Ταϊλάνδη, έχασε πρόσφατα τον πολύτιμο γάτο τους, Μπόμπο. Πάνω στο σοκ και την έκπληξή τους, τελικά ανακάλυψαν ότι ένας πύθωνας 5 μέτρων κατάπιε τον άτυχο γάτο τους.

Προφανώς, το τεράστιο φίδι μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και έπειτα κρύφτηκε κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, σε ένα άνετο μέρος, για να χωνέψει τον τρίχρονο γάτο – ο οποίος ζύγιζε περίπου 3 κιλά, όπως ανέφεραν στην Mirror.

Η Σάοβαρακ Τσαρόεν, η οποία είναι 59 ετών, εντόπισε τελικά το φουσκωμένο φίδι και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία από την περιοχή Κου Μπανγκ Λουάνγκ. Δύο αστυνομικοί, τρεις διασώστες ζώων και ένας δημοσιογράφος έφτασαν στο μέρος.

Η Σάοβαρακ είπε: «Υπήρχε μια ουρά που έβγαινε από το στόμα του και σκέφτηκα ότι το φίδι ήταν μικρό, έτσι έτρεξα έξω και κάλεσα την αστυνομία. Όταν έφθασαν, είπαν ότι ήταν τεράστιο. Σοκαρίστηκα.» Μετά, το φίδι άρχισε να βγάζει από το στόμα του τον άτυχο γάτο. Viral Press Περιττό να πούμε ότι η ιδιοκτήτρια είναι πολύ ενοχλημένη με το τι συνέβη στο αγαπημένο της κατοικίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.