ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκλονιστική εικόνα της φύσης: Βάτραχος καταπίνει φίδι που «ουρλιάζει» (φωτό)

Συγκλονιστική εικόνα της φύσης: Βάτραχος καταπίνει φίδι που «ουρλιάζει» (φωτό)

Σε μια φωτογραφία αποτυπώθηκε μια τρομακτική αλλά εντυπωσιακή στιγμή που βάτραχος ”τρώει” ένα φίδι!

Είναι οι τελευταίες στιγμές ενός μικρού φιδιού, λίγο πριν το καταπιεί ένας μεγάλος σαρκοβόρος βάτραχος. Ο φωτογράφος μοιάζει να πέτυχε τον τέλειο συγχρονισμό σε αυτή τη φωτογραφία, καθώς το φίδι μοιάζει να κραυγάζει από αγωνία λίγο πριν δει για τελευταία φορά το φως της ημέρας. Αν και δεν είναι γνωστή η αρχική πηγή της φωτογραφίας, η δημοσίευσή της στο Reddit με τίτλο «One Last Scream Into the Abyss» (στην ουσία μια τελευταία κραυγή αγωνίας πριν από τη «βουτιά» στην Άβυσσο), ήταν αρκετή για να την κάνει διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα.

Διόλου τυχαία η φωτογραφία έφτασε μέχρι τη «Βίβλο» της φυσικής ομορφιάς του πλανήτη μας, το National Geographic. Βιολόγοι που είδαν τη φωτογραφία «αναγνώρισαν» το μεγάλο αμφίβιο της φωτογραφίας.

Πρόκειται για τον πράσινο δενδρόβιο βάτραχο Litoria Caerulea, ο οποίος συναντάται στην Αυστραλία και τη Νέα Γουινέα. Πρόκειται για ένα είδος βατράχου το οποίο τρώει οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει στο στόμα του. Όπως στην προκειμένη περίπτωση το «άτυχο» φιδάκι της φωτογραφίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.