ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οταν τα χταπόδια εγκαταλείπουν το νερό και βγαίνουν στην ακτή περπατώντας στα πλοκάμια τους! (βίντεο)

Οταν τα χταπόδια εγκαταλείπουν το νερό και βγαίνουν στην ακτή περπατώντας στα πλοκάμια τους! (βίντεο)

Μια περίεργη συμπεριφορά χταποδιών έχει καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες, με την ακτή να έχει γεμίσει κεφαλόποδα.

Περίπου 20 χταπόδια έχουν εντοπιστεί στη στεριά στο New Quay (παραλία στην Ουαλία) και κανείς δεν γνωρίζει που οφείλεται αυτό.

«Βγήκαν από το νερό και άρχισαν να σέρνονται στην παραλία. Δεν γνωρίζουμε τι προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά. Ίσως επειδή η θάλασσα ήταν αρκετά άγρια πρόσφατα, αλλά δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο πριν. Περπατούσαν στα άκρα των ποδιών τους», δήλωσε ο Μπρετ Τζόουνς, ιδιοκτήτης του SeaMôr Dolphin Watching Boat Trips. Εκείνος ήταν ο πρώτος που παρατήρησε αυτό το φαινόμενο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ihmEZmDNuPM

Ο 39χρονος ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βοηθούν τα πλάσματα ρίχνοντάς τα πάλι πίσω στο νερό εάν τα εντοπιστούν στην ακτή. Το Σάββατο το πρωί βρέθηκαν και πάλι νεκρά χταπόδια αρκετά μέτρα μακριά από το νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.