ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΣΟΚ: Πύθωνας σκότωσε τον 55χρονο ιδιοκτήτη του στην Ταϊλάνδη (βίντεο)

ΣΟΚ: Πύθωνας σκότωσε τον 55χρονο ιδιοκτήτη του στην Ταϊλάνδη (βίντεο)

Φρικτό θάνατο από τον πύθωνα μήκους 6 μέτρων που είχε σαν κατοικίδιο βρήκε 55χρονος στην Ταϊλάνδη όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση ήταν στη γυάλα που τον κρατούσε.

Ο 55χρονος είχε πιάσει τον 6μετρο πύθωνα όταν τον εντόπισε στο σπίτι του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Μερικές ημέρες αργότερα ο άτυχος άνδρας πήγε να δει σε τι κατάσταση ήταν το φίδι. Αυτό πετάχτηκε από τη γυάλα και αρχικά τον δάγκωσε στο πρόσωπο.

Όταν ο άνδρας έπεσε στο έδαφος το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το λαιμό του και άρχισε να τον σφίγγει με τον 55χρονο απελπισμένα να καλεί σε βοήθεια. Η 63χρονη αδερφή του που έφτασε στο σημείο προσπάθησε να τον σώσει αλλά το σφίξιμο του φιδιού ήταν πολύ δυνατό.

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι όλα ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των φονικών ενστίκτων του φιδιού και του γεγονότος ότι ήταν πεινασμένο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.