ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διάσημος κυνηγός άγριων ζώων φαγώθηκε από κροκόδειλους

Διάσημος κυνηγός άγριων ζώων φαγώθηκε από κροκόδειλους

Τραγικό τέλος είχε ο διάσημος Νοτιοαφρικάνος κυνηγός άγριων ζώων, Scott van Zyl, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαγώθηκε από δύο κροκόδειλους.

Διασώστες από τη γειτονική Ζιμπάμπουε εντόπισαν τα απομεινάρια του άτυχου κυνηγού μέσα στα σώματα δύο κροκοδείλων στον ποταμό Limpopo που διαρρέει τις δύο αφρικανικές χώρες.

Ο van Zyl είχε πάει για σαφάρι συνοδευόμενος από έναν ντόπιο οδηγό και τα δύο κυνηγόσκυλά του, ενώ μετά την άφιξή του στην περιοχή της Ζιμπάμπουε χωρίστηκαν αναζητώντας ελέφαντες, ρινόκερους κι άλλα θηράματα, το κυνήγι των οποίων θεωρείται παράνομο και στις δύο χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα διασωστικά συνεργεία που ερευνούσαν ολόκληρη την περιοχή, εντόπισαν τα ίχνη του κυνηγού, που οδηγούσαν στην κοίτη ενός ποταμού, ενώ βρέθηκαν μπροστά σε δύο μεγάλους κροκόδειλους, οι οποίοι είχαν εμφανή σημάδια από τα ρούχα του van Zyl.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.