Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας κοντά σε παραλία με κόσμο! (βίντεο)

Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας κοντά σε παραλία με κόσμο! (βίντεο)

Ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό ενός παραγωγού ντοκιμαντέρ, να κολυμπά αμέριμνος στα ανοικτά μιας πολυσύχναστης παραλίας στο Esperance της δυτικής Αυστραλίας.

Ο Ντέιβ Ριγκς χρησιμοποίησε ένα drone για να απαθανατίσει τη σκηνή με το σαρκοβόρο κήτος να πλησιάζει ένα περιπολικό σκάφος σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από την Fourth Beach, σε μια περιοχή όπου εντείνονται οι φόβοι των κατοίκων για τις συχνές εμφανίσεις καρχαριών.

Στην ίδια περιοχή άφησε τον περασμένο Απρίλιο την τελευταία της πνοή η 17χρονη σέρφερ Λετίσια Μπράουερ μετά από επίθεση καρχαρία.

Το περιπολικό σκάφος είχε μήκος 8,5 μέτρα, άρα ο καρχαρίας πρέπει να ήταν μεγαλύτερος από 4,5 μέτρα, είπε ο Ριγκς στην ανάρτησή του στο Facebook και κάλεσε τις Αρχές να απομακρύνουν από την περιοχή τα κουφάρια των φαλαινών φυσητήρων που έχουν εκβραστεί εκεί και προσελκύουν τα αδηφάγα κήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.