ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρρωστημένη πράξη Ινδονήσιου που έδεσε πιθηκάκι με αλυσίδες, το έντυσε ξανθιά κούκλα και το έβαλε να ζητιανεύει (βίντεο)

Αρρωστημένη πράξη Ινδονήσιου που έδεσε πιθηκάκι με αλυσίδες, το έντυσε ξανθιά κούκλα και το έβαλε να ζητιανεύει (βίντεο)

Πήρε ένα πιθηκάκι,το εκπαίδευσε να ζητιανεύει και του φόρεσε μία φούξια στολή,μία μάσκα ξανθιάς κούκλας και τεράστια γυαλιά. Στη συνέχεια το έβαλε σ’ ένα πεζοδρόμιο της πόλης Μπογκόρ για να κάνει τον ζητιάνο.

Όπως ήταν φυσικό,οι φιλοζωικές οργανώσεις εξέφρασαν την οργή τους όταν είδαν το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.Η βρετανική εφημερίδα «The Mirror» επισημαίνει ότι,το απαράδεκτο βίντεο απεικονίζει το ζώο, αλυσοδεμένο να συγκεντρώνει χρήματα από περαστικούς και να τα βάζει μέσα σ΄έναν μπλε κουβά.

Η μάσκα που φορά του δυσκολεύει στην αναπνοή.Το πιθηκάκι έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα έτσι ώστε, όταν βλέπει κάποιον που κρατά κάτι γι’ αυτόν, να σπεύδει προς το μέρος του και να παίρνει τα χρήματα.

Ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου τράβηξε το επίμαχο βίντεο και, μέσω των social media, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας ανατριχίλα σε φιλοζωικές οργανώσεις, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.Η κακόγουστη-αν μη τι άλλο-«παράσταση» συνοδεύεται και από παραδοσιακή μουσική…

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.