ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπουνιές στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε δύο αρσενικές μαρμότες για τα μάτια μιας θηλυκής! (βίντεο)

Μπουνιές στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε δύο αρσενικές μαρμότες για τα μάτια μιας θηλυκής! (βίντεο)

Τα αρσενικά μπορούν να κάνουν οτιδήποτε, προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή του θηλυκού, έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν. Άνδρες παλεύουν για τα μάτια μιας γυναίκας, αρσενικά θηλαστικά διεκδικούν το θηλυκό, ωστόσο η εικόνα δύο αρσενικών μαρμοτών να παίζουν… μποξ στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου με τη θηλυκή μαρμότα να παρακολουθεί αφ’ υψηλού, μοιάζει πρωτόγνωρη.

Ένα τρελό, αλλά πολύ περισσότερο αστείο σκηνικό στήθηκε σε επαρχιακό δρόμο στην επαρχία Γκανσού της Κίνας. Δύο αρσενικές μαρμότες έρχονται αντιμέτωπες και από τη… λεκτική διαμάχη, περνούν στις… πράξεις, χτυπώντας με χαστούκια η μία την άλλη.

Η θηλυκή μαρμότα, παρακολουθεί σαν «κυρία» από απόσταση, αναμένοντας τον τελικό νικητή! Ο ισχυρότερος παίρνει το… κορίτσι και παράλληλα γίνεται «διάσημος» σε όλον τον πλανήτη, μέσω του βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xo9s0WJ0S1c

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.