ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξαφανίστε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας με δύο απλούς τρόπους

Εξαφανίστε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας με δύο απλούς τρόπους

Ένα από τα πιο ενοχλητικά και αηδιαστικά ζωύφια, που κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως το καλοκαίρι είναι η κατσαρίδα.

Εκτός από το ζεστό περιβάλλον και την υγρασία, το σκοτάδι και τα υπολείμματα τροφών είναι δύο από τα «πράγματα» που αγαπούν οι κατσαρίδες. Για να τις εξολοθρεύσετε με φυσικό τρόπο υπάρχουν αρκετές λύσεις.

Δείτε παρακάτω δύο από αυτές…

1. Μαγειρική σόδα

Ρίξτε μπόλικη μαγειρική σόδα σε σημεία του σπιτιού που θεωρείτε ύποπτα (φωταγωγοί, πόρτες και παράθυρα) και αφήστε την να δράσει. Μην την σκουπίσετε. Απλά αφήστε την να κάνει τη δουλειά της.

2. Φύλλα δάφνης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρτε μερικά φύλλα δάφνης και ρίξτε τα μέσα σε 1/2 λίτρο νερού το οποίο έχετε προηγουμένως βράσει. Ρίξτε το νερό, αφού αφαιρέσετε τα φύλλα, μέσα στον κουβά σφουγγαρίσματος. Προσθέστε κανονικά και το απορρυπαντικό σας και σφουγγαρίστε με το μείγμα το σπίτι σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.