ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όταν τα ελάφια παίζουν ξύλο… (βίντεο)

Όταν τα ελάφια παίζουν ξύλο… (βίντεο)

Σκληρή μάχη με δυνατά χαστούκια μέχρι τελικής επικράτησης….

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως τα αξιαγάπητα στους ανθρώπους ζώα όπως τα ελαφάκια θα μπορούσαν να πιαστούν «στα χέρια» με τόσο μένος και να παλεύουν για ώρες. Κι όμως γίνεται και ένα βίντεο που τράβηξαν οι Amy and Bubba Spencer στην επαρχία Hardeman του Τενεσί είναι η απόδειξη.

O τίτλος του βίντεο είναι “Battle of the Bambis” και σε αυτό βλέπουμε δύο ελάφια να στέκονται στα δύο πίσω του πόδια – και μάλιστα για αρκετή ώρα- και να ανταλλάσσουν…χαστούκια με τα μπροστινά σε μια μάχη επικράτησης του δυνατότερου.

Αν και σε εμάς μοιάζει κάπως περίεργο αλλά οι υπάλληλοι του κέντρου άγριας ζωής εξηγούν πως αυτό συμβαίνει επειδή τα κέρατα των δύο ελαφιών είναι στο στάδιο της ανάπτυξης και είναι πολύ ευαίσθητα αυτή την περίοδο.

Μάλιστα ακόμη και εάν σε εμάς αυτό ο…καυγάς δεν μοιάζει και πολύ επώδυνος για τους συμμετέχοντες, οι ειδικοί αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολύ σκληρή αντιπαράθεση. Οι οπλές των ελαφιών είναι εξαιρετικά αιχμηρές κ αι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη εάν χτυπήσουν το ελάφι στο σωστό – ή στο λάθος- σημείο.

Το βίντεο από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο έχει κερδίσει το…ενδιαφέρον των χρηστών και φυσικά έχει γίνει viral και έχει εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.