ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Κυνηγός σκότωσε άγριο ζώο στη Μοντάνα – Κανείς δεν ξέρει όμως τι είδος είναι! (φωτό)

ΗΠΑ: Κυνηγός σκότωσε άγριο ζώο στη Μοντάνα – Κανείς δεν ξέρει όμως τι είδος είναι! (φωτό)

Αναστάτωση κι ερωτηματικά έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών ενός άγριου ζώου που σκοτώθηκε από κυνηγό στην πολιτεία της Μοντάνα στον βορρά των ΗΠΑ.

Το ζώο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα κυνηγών κι επιστημόνων, καθώς κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για λύκο, άγριο σκύλο, κογιότ ή αρκούδα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που βρέθηκαν στο σημείο κι εξέτασαν το πλάσμα, τα χαρακτηριστικά του δεν μπορούν να οδηγήσουν με σαφήνεια στον προσδιορισμό του είδους, για αυτό και λήφθηκε δείγμα γενετικού υλικού ώστε με τη βοήθεια της τεχνολογίας να λυθεί το μυστήριο, που αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στην κοινωνία της περιοχής.

Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, τα δόντια του είναι πολύ μικρά ώστε να ανήκουν σε λύκο, ενώ τα επίσης μικρά του πέλματα συνηγορούν στο γεγονός ότι δεν πρόκειται ούτε για μικρή αρκούδα.

Κατά καιρούς, πάντως, σε ολόκληρες τις ΗΠΑ πολλά «περίεργα» πλάσματα κερδίζουν μερικά λεπτά δημοσιότητας, με τις μετέπειτα εξηγήσεις των επιστημόνων να μην επαρκούν για τους «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι ήδη κάνουν λόγο είτε για την εμφάνιση του θρυλικού «Μεγαλοπόδαρου» είτε για ένα είδος λυκανθρώπου.

Τα αποτελέσματα από τη εξέταση του DNA, πάντως, που αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση, με τους περισσότερους να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για κάποιο υβρίδιο λύκου με σκύλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.