ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ανέμελη εκδρομή μίας οικογένειας είχε άδοξο τέλος – Mια επισκέπτρια τους προκάλεσε πανικό (βίντεο)

Η ανέμελη εκδρομή μίας οικογένειας είχε άδοξο τέλος – Mια επισκέπτρια  τους προκάλεσε πανικό (βίντεο)

Η ανέμελη εκδρομή μίας τετραμελούς οικογένειας στην εξοχή της Βόρειας Καρολίνας, είχε μια εξαιρετικά απροσδόκητη τροπή καθώς μία ευμεγέθης εισβολέας τους προξένησε πανικό.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail μία πεινασμένη αρκούδα εισέβαλε στο αυτοκίνητο της οικογένειας, σε μία προσπάθεια να κλέψει τις λιχουδιές που προκάλεσαν το ενδιαφέρον της.

Η γυναίκα του ζευγαριού, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του επιβλητικού θηλαστικού, αποφάσισε να την αφήσει στην ησυχία της, όμως το πάτημα του κουμπιού κλειδώματος του οχήματος κατά λάθος, είχε σαν αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της αρκούδας μέσα στο μικρό -για το μέγεθος της αρκούδας- μίνι-βαν.

Αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα πιο περίεργη. Ο άντρας της οικογένειας πήγε ξανά προς το όχημα για να ελέγξει την κατάσταση. Διαπίστωσε όμως με τρόμο ότι η αρκούδα ήταν ακόμα μέσα. Έτσι σκέφτηκε να ανοίξει χειροκίνητα την πόρτα για να βγει το ζώο.

Η αρκούδα όμως είχε αποφασίσει να κάνει τη μεγάλη έξοδο σπάζοντας το τζάμι της πόρτας και βγαίνοντας από εκεί. Το μεγάλο ζώο κατάφερε να ξεφύγει και ο άντρας γλίτωσε για δευτερόλεπτα να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.