ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συναγερμός στην Ηλεία: Μεγάλη πυρκαγιά- Απειλούνται κατοικίες (φωτό)

Συναγερμός στην Ηλεία: Μεγάλη πυρκαγιά- Απειλούνται κατοικίες (φωτό)

Νέες φωτιές στην Ηλεία σε Ανδραβίδα και Λεχαινά. Απειλούνται κατοικίες…

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από τις πυρκαγιές στην Ηλεία.

Το μέτωπο στα Λεχαινά απειλεί την Αρετή

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στην Αρετή Λεχαινών. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, και ενώ αρχικά έκαιγε καλάμια, λόγω την ισχυρών ανέμων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και απειλεί το χωριό.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο για την κατάσβεσή της, ενώ έχουν κληθεί ενισχύσεις από όλο το νομό.

Η φωτιά απειλεί σπίτια και στην Ανδραβίδα

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις τρεις στη διασταύρωση Ανδραβίδας. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο…

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περάσει από την άλλη πλευρά της εθνικής οδού ενώ απειλούνται και σπίτια στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Νωρίτερα στις φλόγες είχε τυλιχθεί το Σκουροχώρι.

πηγή: patrisnews, ilialive

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.