Πουέρτο Ρίκο: Διαλύθηκε η γειτονιά που γυρίστηκε το «Despacitο» από τον τυφώνα «Μαρία» (βίντεο)

Πουέρτο Ρίκο: Διαλύθηκε η γειτονιά που γυρίστηκε το «Despacitο» από τον τυφώνα «Μαρία» (βίντεο)

H γειτονιά Λα Πέρλα, στο Σαν Χουάν,είχε άσχημμη φήμη καθώς το έγκλημα και η διακίνηση ναρκωτικών πρωτοστατούσαν, αλλά όλα άλλαξαν όταν το βίντεο κλιπ της μουσικής επιτυχίας της χρονιάς, του Despacito γυρίστηκε στην περιοχή!

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε τα πολύχρωμα σπίτια, την παραλία, τοίχους καλυμμένους με ενδιαφέροντα γκράφιτι και δρόμους γεμάτους κόσμο που χορεύει σε λάτιν ρυθμούς.

Εκ τοτε η Λα Πέρλα έγινε δημοφιλές σημείο προορισμού για τους επισκέπτες του νησιού της Καραϊβικής.

Όμως ο τυφώνας Μαρία, που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο την περασμένη Τετάρτη, αφήνοντας όλο το νησί χωρίς ρεύμα, μεταξύ άλλων, κατέστρεψε την ανερχόμενη γειτονιά. Τα περισσότερα από τα πολύχρωμα κτήρια διαλύθηκαν και πλέον, ελάχιστα στοιχεία θυμίζουν τι υπήρχε εκεί λίγες μέρες μόλις νωρίτερα: ένας κίτρινος τοίχος που στέκει όρθιος ανάμεσα στα συντρίμμια, ένα κόκκινο και μπλε συντριβάνι, σωροί από ξύλα…

Το βίντεο του ‘Despacito’ δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον έχει 3,7 δισεκατομμύρια views στο YouTube, σπάζοντας διάφορα ρεκόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.