ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περισσότερες από 10 αποκεφαλισμένες καρέτα – καρέτα ξέβρασε η θάλασσα στην Ελούντα (φωτό)

Περισσότερες από 10 αποκεφαλισμένες καρέτα – καρέτα ξέβρασε η θάλασσα στην Ελούντα (φωτό)

Σφαγμένες βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες περισσότερες από 10 χελώνες καρέτα – καρέτα, 12 ή 13 όπως λένε οι πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες στην Ελούντα. Η θάλασσα τις ξέβρασε στο κανάλι που οδηγεί στις αλυκές της Ελούντας, όπως είπε ακροατής στο «Ράδιο Κρήτη» και στην εκπομπή του, από τα ρεύματα που τις έφεραν στο σημείο, από τη Σπιναλόγκα.

Οι χελώνες είναι αποκεφαλισμένες με μαχαίρι, άρα δεν πρόκειται για ψαροντουφεκάδες, ούτε για καΐκια. Μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός είπε ότι ενημερώθηκε για το θέμα, ωστόσο εξεπλάγη για τον αριθμό, καθώς είχε την εντύπωση ότι επρόκειτο για λιγότερα αμφίβια.

Ο κ. Ζερβός εκτίμησε ότι ίσως πρόκειται για αλιέα ο οποίος ψαρεύει παράνομα μέσα στον κόλπο της Ελούντας ενώ απαγορεύεται, ωστόσο είπε ότι το θέμα θα εξεταστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ekriti

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.