ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα 1,2 εκτ. ευρώ οι ζημίες από την κακοκαιρία στα Χανιά σύμφωνα από μελέτη του Δήμου

Στα 1,2 εκτ. ευρώ οι ζημίες από την κακοκαιρία στα Χανιά σύμφωνα  από μελέτη του Δήμου

Στο 1,2 εκατ. ευρώ αποτιμά το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι βασικές υποδομές του δήμου Χανίων από την κακοκαιρία της 26ης Οκτωβρίου, η δημοτική αρχή της πόλης.
Οι ζημιές στις υποδομές αναφέρονται αναλυτικά σε υπόμνημα που απέστειλε ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας στον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Ο κ. Βάμβουκας θέτει στον κ. Αρναουτάκη το ζήτημα της αντιμετώπισης των πλημμυρών στον Δήμο Χανίων σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο με την κατασκευή τεχνικών έργων μικρής κλίμακας, ενώ εστιάζει και στην ανάγκη προώθησης μεγάλων τεχνικών έργων για την οριστική επίλυση του προβλήματος.
Με βάση το υπόμνημα, το κόστος αποκατάστασης σημείων του δημοτικού, αγροτικού και παράκτιου οδικού δικτύου υπολογίζεται στα 450.000 ευρώ, για τον καθαρισμό και συντήρηση σε μη διευθετημένα ρέματα το ποσό υπολογίζεται στις 240.000 ευρώ, για τα δίκτυα όμβρίων στις 30.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των προβλημάτων στον ποταμό Κλαδισό στις 410.000 ευρώ και για την αποκατάσταση του δυτικού επιπρομαχώνα της πόλης στις 250.000 ευρώ.
Στο ιδιο υπόμνημα ζητείται και η άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε παραλίες των περιοχών Νέα Κυδωνία, ‘Αγιοι Απόστολοι και Χρυσή Ακτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.