ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σεισμική δόνηση 6,4 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμική δόνηση 6,4 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός σημειώθηκε πριν περίπου μία ώρα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας (τοπική ώρα). Η δόνηση, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ήταν 6 Ρίχτερ, ενώ το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS) τον υπολόγισε στα 6,4 Ρίχτερ.

Το επίκεντρό του σεισμού εντοπίστηκε στα 64 χλμ νοτιοδυτικά της πόλης Depok και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 80 χλμ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική υπηρεσία της Ινδονησίας, ούτε υπάρχει κάποια πληροφόρηση για θύματα.

Πολλά κτίρια που στεγάζουν γραφεία στην Τζακάρτα εκκενώθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.